Goldman Sachs heeft president Italië, Griekenland en ECB aan het lijntje

Als hondjes, die er tot de dood alles voor zullen doen om Goldman Sachs tevreden te stellen. KRO Brandpunt maakte een korte, doch treffend item over het ‘geheime bankgenootschap’ tussen de Europese Centrale Bank, de presidenten van Italië en Griekenland en misschien nog wel meer. Mijn gevoel zegt dat hier een enorme doofpot aangestipt wordt door de journalist Marc Roche, tevens schrijver van het boek “The Bank: How Goldman Sachs Rules the World”.

De kwaliteit van he filmpje is niet geweldig, omdat ik geen goede software heb om de video’s van KRO Brandpunt te zelf tonen. Dus, bij deze met dank aan Youtube-gebruiker matroplex.

Over de Auteur

Vulpen Eigenaar en initiatiefnemer van Gebroken Pennen. Vulpen is 26 jaar, communicatieadviseur en anoniem schrijver. Vulpen is creatief, gedreven en iemand die graag praat en nadenkt over politiek, het leven en alles wat daar verder bij komt kijken. Contact: vulpen@gebrokenpennen.nl

Geef een reactie